Komplett installation

Rådgivning

 

Det finns mängder av fönster, mått, tekniska termer och  med olika fördelar. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap om allt som har med fönster och dörrar att göra. Vi kommer hem till dig och går igenom era önskemål. 

Mätning

 

Vi tar alla mått som krävs och så klart ansvarar vi för dom. Vi  har mätt många fönster och vet exakt hur mycket man måste dra av.  Vissa fönster eller dörrar går inte att beställa i standrad, därför mäter vi alla enheter i millimeter.

Offert

 

 Vi tar fram en helhetslösning med offert på hela fönsterbytet inklusive allt. Exempelvis isolering, skruv, lister, fönsterbleck, transporter, in- och utvändiga lister och smygar med mera. Vi lämnar ett fast pris, inklusive montage och ROT-avdrag. Vi erbjuder även 24 månader räntefri finansiering, med Wasa Kredit.

Leveranser

 

För standard fönster och dörrar kan leveransen går tiktigt snabbt. 1-2 veckor är inte ovanligt. När det gäller udda mått, så tar det mellan 6-8 veckor att få fönsterna levererade. Alla fönster kommer direkt hem till er . Oftas påbörjas montage samma dag.  

Montering

 

Vi börjar med att kontrollera alla mått, därefter påbörjas utrivning. Montage av de nya produkterna görs och isoleras noga. När alla fönster och dörrar är monterade börjar vi med att fördigställa inne, med smygar,lister och latex. Plåtar till utsidan mäts och tillverkas. För hus med träpanel monteras panel direkt.

Besiktning/Garantier

 

När arbetet är färdigställt går vi igenom alla fönster och dörrar. Detta görs med kunden medvekan. Garantitiden varierar lite beroende på vad man väljer för produkt, men oftast ligger garantin på 10 år.